Stem alle activiteiten en kanalen op elkaar af

Events, social media, nieuwsbrieven. Verschillende mensen in je organisatie zijn bezig met marketing. Iedereen pakt dit op zijn eigen manier aan, met een eigen ‘systeem’. Collega’s weten weliswaar van elkaar waar ze mee bezig zijn maar de onderlinge afstemming ontbreekt. Laat staan dat je de doelstellingen en KPI’s helder hebt. Bovendien gebeurt de invoer van data vaak nog handmatig en hebben collega’s geen inzicht in elkaars resultaten.

Shock zorgt ervoor dat iedereen en alles op elkaar is afgestemd. Dat partijen met elkaar samenwerken en dezelfde maatstaven hanteren. Met behulp van Hubspot combineren we al je marketingkanalen en tracken we de belangrijkste KPI’s. Zo wordt iedere marketinginspanning meetbaar. En die data koppelen we vervolgens aan je sales- en omzetcijfers.

We koppelen al je kanalen aan elkaar en aan de hand van alle data die voorhanden is komen we tot inzichten waar je voorheen niet over beschikte. Zo ontdekken we bijvoorbeeld patronen die je voorheen nooit zou hebben gezien. Je marketing wordt hierdoor steeds beter meetbaar, stuurbaar en dus voorspelbaar. Ondertussen stemmen we alles steeds beter en scherper af. Geïnteresseerden worden warme leads. En sales weet leads hierdoor om te zetten in omzet.

Afstemming binnen teams
Inbound strategie
Marketing automation
Geïntegreerde data & KPI’s

Meer leren over hoe Shock jou kan helpen met het afstemmen van je marketingactiviteiten?