Starten met digitale marketing

Je organisatie wil starten met digitale marketing. Waarschijnlijk omdat je het gevoel hebt dat je er iets mee moet doen. Of juist omdat er op verschillende fronten al ooit door iemand actie is ondernomen maar nooit met een doel of strategie voor ogen. Wat het instapniveau van je organisatie ook is, Shock kan op ieder moment inhaken.

Hoe doen we dat? Door te kijken waar je heen wilt. Wat wil je bereiken? Wat zijn je doelstellingen? En wat is daarvoor nodig? Door te inventariseren wat er al gedaan is en welke data er beschikbaar is, starten we precies op het niveau waar jouw organisatie aan toe is. Vervolgens werken we stap voor stap met een gedegen strategie naar je doelstellingen toe. We maken funnels waarin we je doelgroep sturen. En aan de hand van uitgebreide persona’s komen we te weten wie je klant écht is.

Hiervoor is geen quick fix. Digitale marketing is een marathon, geen sprint. Het heeft tijd nodig. Het is een kwestie van aan de knoppen draaien en zaken op elkaar afstemmen. Totdat alle activiteiten samensmelten tot één grote effectieve marketingmachine die je helpt om je doelstellingen te realiseren.

Marketingdoelstellingen
Growth strategie
Funnels
Persona’s

Meer leren over hoe Shock jou kan helpen met het starten met digitale marketing?