Raak vertrouwd met inbound marketing

Heb je het gevoel dat je traditionele marketinginspanningen niet zoveel opleveren als je zou willen? Zou je meer conversie willen? Denk je dat je moet vechten om aandacht van je doelgroep? Dan ben je klaar voor inbound marketing!

Bij inbound marketing trek je prospects en klanten naar je website aan de hand van relevante en nuttige content. Uitgangspunt hierbij is dat mensen echt iets hebben aan je content. Hoe relevanter deze content voor je doelgroep is, hoe groter de kans dat ze open staan voor contact. Door je website in te richten om dit contact zo snel en eenvoudig mogelijk te maken, veranderen we geïnteresseerden in leads en verhogen we je conversie.

Veel bedrijven zijn echter vooral bezig met het op korte termijn realiseren van traffic naar hun website. Maar dan begint het eigenlijk pas. Pas als je bezoekers hebt kun je gaan werken aan conversie. Andere bedrijven zijn juist weer alleen bezig met het schrijven van content, maar vergeten dat mensen deze informatie ook moeten weten te vinden. Shock heeft ervaring met alle fases van de marketing funnel. We werken dan ook vanuit the big picture en kijken naar de lange termijn. Want alleen zo kun je de meest effectieve inbound marketingcampagnes ontwikkelen.

Inbound strategie
Meer kwalitatieve leads
Conversie optimalisatie
Funnels

Meer leren over hoe Shock je kan helpen met inbound marketing?